Interieurafwerking

Ontwerp en realisatie

Start je project vandaag nog: vraag nu je offerte aan

Omdat elk project
uniek is

1. Bespreking

Klaar voor een nieuw interieur, maar u beschikt niet over de tijd of de kennis om je project op te starten en tot een goed einde te brengen? Wij komen bij jou langs om je project te bespreken. We bekijken de huidige situatie, we luisteren naar jouw ideeën, geven advies, meten alles op en nemen foto’s.

2. Ontwerp & Offerte

Wij maken een gedetailleerd ontwerp in 2D en een duidelijke visualisatie in 3D. Deze plannen bespreken we samen en sturen we bij tot het aan jouw wensen voldoet. Op basis van het goedgekeurde ontwerp maken wij een offerte volledig op maat van uw wensen en mogelijkheden.

3. Planning & Uitvoering

Wij zorgen voor een correcte planning waarna onze partners starten met de uitvoering van jouw project. Via 1 contactpersoon wordt het volledige project gecoördineerd. Wij komen regelmatig langs voor de opvolging en correcte uitvoering van de werken. Ook voor eventuele vragen staan wij steeds klaar.

4. Oplevering

Tijdens de oplevering controleren we samen de uitgevoerde werken. Hierna is het aan jou om te genieten van jouw vernieuwde woning! Wij blijven ook achteraf  steeds beschikbaar voor eventuele vragen.

Over Koozi