Interieurafwerking

Welkom bij Koozi

Start je project vandaag nog: vraag nu je offerte aan

Over Koozi

één aanspreekpunt van ontwerp tot realisatie

Het bouwen en verbouwen van woningen was steeds een familieaangelegenheid. Ik begon reeds als tiener te helpen bij verschillende verbouwingen van huizen en appartementen. Op deze manier kwam ik in aanraking met alle facetten van de bouw van een woning. Mijn passie voor bouwen groeide en in 2013 werkte ik mijn eigen woning af. Hierna begon ik in mijn vrije tijd vrienden te helpen met de afwerking van hun (ver)bouwprojecten. Hierdoor bouwde ik ook stilaan een lijst op van betrouwbare aannemers.

Met alle kennis en ervaring die ik tijdens deze periode op deed, startte ik begin 2022 een eigen zaak in interieurafwerking.

Heeft u een gebrek aan kennis of tijd voor uw interieurproject? Is uw grootste stressfactor het zoeken, contacteren, plannen, begrijpen, opvolgen en vertrouwen van aannemers? Koozi is dé oplossing: 1 aanspreekpunt van ontwerp tot oplevering, met een netwerk van betrouwbare partners.

Bent u op zoek naar maatkasten, schilderwerken, parket of laminaat, binnendeuren, keramische vloeren, een nieuwe keuken of badkamer, vloerverwarming, airco, raamdecoratie, gyproc wanden & plafonds, sanitair, elektriciteit, traprenovatie, interieurglas, steellook deuren, zolderrenovatie, het opfrissen van je (huur)woning of een volledige make-over?

Contacteer me voor advies en een vrijblijvende offerte.

Katrien Van Moer

Katrien Van Moer, Koozi

Offerte aanvragen